Facebook Instagram Youtube obchod@egibi.cz

czCZ

cz
CZ
en
EN
de
DE
sk
SK
Egibi Floors B2B portál Videa Blog Datové feedy Dokumenty Katalogy Kontakt

Obklady a dlažby

Ať už sháníte obklady pro interiér nebo exteriér vašeho domu, značka Steinblau je pro vás ideální volbou. Na výběr máte ze sádrových, betonových i kamenných obkladů, které vás již na první pohled zaujmou svým nadčasovým designem. Tyto základní materiály se navzájem prolínají, aby vám zajistily maximální kvalitu a zároveň přírodní vzhled. Díky tomu můžete vybírat z dekora-tivních obkladů s kamenným, cihlovým nebo dřevěným vzorem.

Proč zvolit právě obklady a dlažby Steinblau?

Díky kvalitnímu materiálu získáte dekorativní obklady například s dřevěným nebo cihlovým vzorem, které vám vydrží dlouhé roky. Všechny obklady využijete jak v interiéru na oživení stěn, tak také na ozdobení fasády domu. K jedinečným obkladům na stěnách či fasádách můžete přidat také stejně kvalitní dlažbu. Tu určitě oceníte, pokud například plánujete u domu vybudovat terasu. Na výběr máte hned z několika druhů obkladů a dotvoříte si tak váš dům či byt přesně podle vašich představ.

Rozlišení dekorů

Při volbě obkladového kamene je prvním rozhodovacím faktorem prostor, do kterého budete obklad instalovat. Do interiéru se výborně hodí lehké sádrové obklady. Obklady z odlehčeného betonu jsou zase vhodné pro využití v exteriéru, u kamen, v koupelnách nebo v kuchyních. Třetí možností jsou prémiové obklady z přírodního kamene, obklady z přírodního kamene najdou využití opravdu všude, kde Vás jen napadne. Následně už si jen zvolíte dekor, který Vás nejvíce osloví.