Facebook Instagram Youtube obchod@egibi.cz

czCZ

cz
CZ
en
EN
de
DE
sk
SK
Egibi Floors B2B portál Videa Blog Datové feedy Dokumenty Katalogy Kontakt

Výměna střešního okna za pár minut (půl hodiny)? Pouze se střešními okny Keylite!

Výměna střešního okna za pár minut (půl hodiny)? Ptáte se jak? Na tuto otázku se nabízí jednoduchá odpověď. Řešení máte díky Střešním oknům Keylite, ty budete mít z krabice na střeše do dvou minut a jejich jednoduchou montáží zkrátíte dobu instalace na minimum. To vše s minimálním úsilím. K dispozici jsou čtyři verze, které jsou vhodné pro kteroukoliv místnost.

Co si představit pod značkou Keylite?

Unikátní patentované řešení střešních oken irského výrobce s více než 30letou tradicí.

Proč vybrat střešní okna Keylite?

Střešní okna Keylite jsou kombinací výkonu a pohodlí a stávají se tak nejlepším řešením pro zajištění přirozenějšího světla a čerstvého vzduchu pro Váš domov, kancelář nebo dílnu.  Zároveň jsou veškerá střešní okna značky Keylite v souladu s nezbytnými normami a požadavky zákazníků.

5 důvodů proč vybrat střešní okna Keylite:

  1. Téměř u všech střešních oken značky Keylite je součástí konstrukce tepelně izolační límec. U jiných značek zpravidla ve standardu Střešního okna chybí a zákazníka stojí nákup tohoto límce zhruba na 900-1500 Kč.
  2. Dvakrát jednodušší montáž, než je to u ostatních značek.
  3. Střešní okna lze napojit na solární napájení.
  4. Nejširší nabídka na trhu.
  5. Množství inovativních patentů, které naleznete pouze u střešních oken Keylite.

Klíčové pro výběr jsou také vlastnosti střešních oken Keylite ve verzích Futuretherm, TM a Polar®. Kromě níže uvedených jedinečných vlastností mají střešní okna certifikát CE (označení dokládající to, že výrobek byl před uvedením na trh posouzen a splňuje veškeré legislativní požadavky a normy EU).

O jaké vlastnosti se jedná?

  1. Tepelně izolační límec Futuretherm

Jednoduché řešení vyplnění mezer mezi střešní konstrukcí a rámem okna. Systém Futuretherm eliminuje problematiku tepelných mostů vznikajících při napojení okna na střešní konstrukci.

 

  1. Montážní úchytky Flick Fit

Montážní úchytky střešních oken Keylite Flick Fit z výroby namontované na střešním oknu umožňují rychlou a snadnou instalaci střešních oken z obalu na střechu za 2 minuty.

 

  1. Závěs (kování) křídla

Kování rámu je nejdůležitější součástí střešního okna a jediným pohyblivým konstrukčním prvkem.Střešní okna Keylite omezují možnost selhání tohoto prvku maximálním zjednodušením jeho konstrukce při zachování plné funkčnosti.

 

  1. Madlo s ovládáním ventilace

Moderní, ergonomické madlo pro otevírání umožňuje ventilaci nebo větrání i při zavřeném oknu. Madlo střešního okna je umístěno v horní části křídla a umožňuje efektivní větrání místnosti bez nutnosti otevírání okna.

 

  1. Kryt ventilátoru

Zakrytí ventilace vyrobené z jednoho kusu dokonale chrání ventilační otvor před deštěm. Předinstalované úchyty umožňují rychlou a snadnou montáž.

 

  1. Nízký profil lemování

Speciálně navržený tvar profilu lemování dokonale ladí s jakoukoliv střechou. Snížené osazení okna ve střeše zabraňuje vzniku tepelných mostů a zvyšuje tepelně-izolační vlastnosti okna.

 

  1. Vícekomorové PVC profily

Střešní okna Polar jsou vyrobena z vysoce odolného PVC, které zajišťuje dostatečnou pevnost a trvanlivost barev.

 

  1. Zasklení tepelným rámečkem

Zasklívací výplně plněné argonem nebo kryptonem spolu s thermo rámečkem zajišťují vysoce izolační parametry a zabraňují kondenzaci vodní páry na oknech.

 

  1. Větrání bez ohledu na počasí

Konstrukce střešních oken Keylite umožňuje větrání místností bez ohledu na povětrnostní podmínky díky větracímu filtru, který zabraňuje vniknutí hmyzu a nečistot. Čištění se provádí jednoduchým vyjmutím filtru.

 

Výše uvedené vlastnosti jsou blíže popsány na obrázku v galerii.

 

 

Jak vybrat střešní okno Keylite?

V pěti krocích Vám popíšeme, jaké parametry je nutné stanovit před samotným výběrem střešního okna.

  1. krok – vyberte druh okna – stanovte, jaké okno chcete.

Na výběr je z těchto možností: Kyvná okna, Okna Výklopná s nouzovým výlezem, případně střešní okna se systémem Dormer.

  1. krok – druh zasklení – jak hodně by mělo střešní okno tepelně izolovat. Lze vybrat okenní výplň:
  1. krok – kvalita materiálu – z čeho budou střešní okna vyrobena. K dispozici jsou varianty z PVC, přírodní borovice nebo dřevěná okna s bílým lakem.
  2. krok – systémy otevření – jakým způsobem chcete střešní okno otevírat. Zde se nabízí možnosti ručního nebo elektrického otevírání.
  3. Krok Doplňky a příslušenství – součástí každého střešního okna může být příslušenství jako je například teleskopická rukojeť, případně rolety se záruční dobou 3 roky.
  4. krok – design střešního okna – v nabídce střešních oken Keylite jsou plastová okna, dřevěná okna, případně dřevěná okna v bílé barvě.

 

 

 

 

Jaká jsou nejprodávanější střešní okna značky Keylite?

 

  1. Polar® PVC PCP

Střešní okno řady POLAR má vynikající termo-izolační vlastnosti díky své konstrukci profilu je součástí je také integrovaný expanzní tepelně izolační límec. Střešní okno lze více zapustit do střešní konstrukce pomocí montážních úhelníků. Tyto výhody jsou součástí standardní výbavy. Díky výše uvedeným prvkům mají střešní okna vynikající tepelně-izolační vlastnosti.

Střešní okna POLAR se vyznačují dokonale bílou barvou po celou dobu své živostnosti.

Co dál můžete u střešních oken řady POLAR očekávat?

 

Všemi výše uvedenými parametry se stává řada Polar nejinovativnějším střešním oknem značky Keylite.

 

Níže je uvedena tabulka s vnějšími rozměry oken:

 

 

  1.  

Střešní okno řady Futuretherm je perfektní kombinací všech inovativních řešení, která byla vyvinuta a implementována ve firmě Keylite.

Střešní okna řady Futuretherm mají tepelně-izolační límec Futuretherm ™ integrovaný do rámu okna. Pomocí odtržení pásky na límci dojde k napěnění izolace do mezery mezi rámem střešního okna a střešní konstrukcí.

 

Střešní okno je vyrobeno z nejkvalitnějších impregnovaných borovicových profilů, se dvěma nátěry laku. Horní lemování a profily okna jsou vyrobené z vysoce kvalitního hliníkového plechu ošetřeného polyesterovým lakem, dostupné ve dvou standardních barvách: šedá a černá. Dřevo použité na této výrobkové řadě má certifikát FSC.

Co dál můžete u střešních oken řady FUTURETHERM očekávat?

 

 

Níže je uvedena tabulka s vnějšími rozměry oken:

 

 

 

  1.  

Střešní okno řady Flick-Fit poskytuje větší prosvětlení místnosti díky upravenému designu okenního křídla. Střešní okno má až o 10 % větší prosklení oproti řadě Futuretherm.

Při výrobě řady Flick-Fit byly použity komponenty nejvyšší kvality, které jsou pro výrobu střešních oken možné. Dřevo použité na této výrobkové řadě má certifikát FSC.

 

Co dál můžete u střešních oken řady (Flick-Fit) očekávat?

Níže je uvedena tabulka s vnějšími rozměry oken:

 

  1. Keylite BW

Střešní okno řady Keylite BW je odpovědí na rostoucí poptávku po kvalitních střešních oknech za příznivou cenu.

Střešní okno je z vysoce kvalitního borovicového profilu, který je impregnovaný a lakovaný. K dispozici je ve dvou standardních barvách: šedá a černá.

 

Co dál můžete u střešních oken řady Keylite BW očekávat?

 

Níže je uvedena tabulka s vnějšími rozměry oken:

 

 

V případě, že byste se chtěli o střešních oknech Keylite dozvědět více, tak je níže uveden odkaz na katalog, kde naleznete kompletní nabídku střešních oken a dalšího příslušenství.

 

Pokud potřebujete poradit s výběrem střešních oken, tak neváhejte kontaktovat naše obchodní oddělení na čísle +420 603 192 945.